Sibiu – Incendiul de amploare la o casă din localitatea Arpașul de Sus

stiri redactie

În jurul orei 1:30, ISU Sibiu a fost solicitat să intervină în localitatea Arpașul de Sus, str. Principală pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit.
La fața locului s-au deplasat de urgență în mod gradual următoarele forțe.

 • 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 echipaj SMURD și 2 autospeciale de serviciu din cadrul Punctului de lucru Avrig
  În sprijin au intervenit membrii SVSU Arpașul de Sus cu 1 autospecială de stingere cu apă și 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul subunității Victoria (ISU Brașov)
  Peste 5 ore, pompierii militari au intervenit în forță pentru localizarea și lichidarea incendiului ce se manifesta generalizat la acoperișul casei, a unei anexe și a unui garaj pe o suprafață de aproximativ 300 mp.
  Nu au fost semnalate victime.
  A ars acoperișul casei, anexei (spațiul centrală termică) precum și a garajului pe o suprafață de aproximativ 300 mp, materiale electrice și electrocasnice și mobilier.
  Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un coș de fum necurățat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Argeş - REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU ÎNȘELĂCIUNI ȘI FRAUDE INFORMATICE

În seara zilei de ieri, polițiștii din Argeș au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 31 de ani, din Pitești, bănuit de înșelăciuni și fraude informatice, imediat după obținerea unei sume de bani. Bărbatul a fost reținut.În ziua de 15 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Argeș […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro