Sibiu – Cursuri suspendate, pentru unele şcoli

stiri redactie

Astăzi, 22 septembrie a.c. a avut loc Ședința Extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-au adoptat Hotărârea 46/2020 cu privire la suspendarea unor formațiuni de cursuri sau suspendarea cursurilor la nivelul întregii unități de învățământ și Hotărârea 47/2020privind modalitățile de comunicare a evoluției COVID-19 în unitățile de învățământ.

Conform Hotărârii 46/2020 a CJSU Sibiu s-a aprobat suspendarea cursurilor după cum urmează în următoarele unități de învățământ:

  • Grădiniţa cu Program Prelungit „Elefănţelul Curios” Sibiu-grupa mijlocie, secţia română;
  • Colegiul Agricol „D.P. Barcianu” Sibiu-clasa a XII-a C;
  • Colegiul Naţional „O. Goga” Sibiu-clasa a IX-a E;
  • Liceul Teoretic „Şt. L. Roth” Mediaş-clasa a XI-a C, secţia germană;
  • Şcoala Gimnazială nr. 10 Sibiu-toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ;
  • Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 2 Sibiu-toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ. 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea 46/2020, având în vedere situația epidemiologică înregistrată la nivelul județului Sibiu, precum și propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ avizate de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și de Direcția e Sănătate Publică Sibiu.

Conform Hotărârii 47/2020 a CJSU Sibiu începând cu data 22.09.2020 situația privind evoluția COVID-19 la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu este comunicată de către Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vâlcea - Evoluţia Covid 19, la nivelul SCJU

In data de 22.09.2020, situatia pacientilor confirmati Covid19 si internati in Spitalul Judetean de Urgenta Valcea se prezinta in felul urmator: La sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea se afla internati 76 pacienti confirmati Covid19:  7 sunt asimptomatici, 19 au forme usoare ale infectiei, 35 prezinta forme […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro