SIBIU – Autospeciale noi, la IJP

stiri redactie

5 autospeciale noi au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, contribuind astfel la îmbunătăţirea capacităţii de răspuns, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a recepționat, astăzi, un lot de 5 autospeciale noi, Dacia Logan, care vor fi repartizate structurilor de ordine publică şi poliție rutieră.

Toate autovehiculele au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor şi sunt colantate după o grafică nouă.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii și din rezerva bugetară.
În perioada următoare, alte 6 autospeciale vor fi distribuite polițiștilor sibieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Rezultate definitivat 2020 înainte de contestaţii

64,9% reprezintă procentul de promovabilitate la examenul de Definitivat 2020, în județul Sibiu  69,17%: rata de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020) – rezultate consemnate înainte de contestații.             Ministerul Educației și Cercetării a publicat astăzi, 28 iulie, rezultatele înregistrate de candidații care au susținut proba […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro