SIBIU – AȚI VĂZUT ACEST BĂRBAT?

stiri redactie

Polițiștii sibieni caută un bărbat de 46 de ani care a plecat în mod voluntar de la Spitalul Clinic Județean Sibiu, fără a reveni la domiciliu. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze 112.

În cursul acestei zile, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie din Apoldu de Sus cu privire la dispariția fratelui ei, PÎNCOTAN IOAN, în vârstă de 46 de ani. Bărbatul ar fi părăsit Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu ieri, 26 octombrie, în jurul orei 16:50, fără acordului personalului medical, fără a reveni la domiciliu.

Semnalmente: înăltime 170 cm, greutate 70kg, păr de culoare castaniu, tuns scurt, calviție parțială, ochi albaștri.

La data dispariției purta tricou verde, pantaloni sport bleumarin, încălțăminte sport maro și o geacă maro.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu efectuează ample verificări în vederea depistării bărbatului.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest bărbat sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Evoluţia Covid 19 în şcoli

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel județean, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice din județ. Prin urmare, astăzi, 28 octombrie 2020, în conformitate cu datele transmise de unitățile de învățământ din județul Sibiu, se înregistrează următoarea situație: –  181 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro