SIBIU – 2 582 de absolvenți ai clasei a VIII-a au fost înscriși pentru a susține prima probă scrisă a examenului de Evaluare Națională (sesiunea 7 iunie – 4 iulie 2021)

stiri redactie

Astăzi, 22 iunie, pentru 2 582 de absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Sibiu, s-a desfășurat prima probă scrisă a examenului de Evaluare Națională, la disciplina Limba și literature română.

La această probă de examen au fost prezenți 2 444 candidați, iar 138 nu s-au prezentat la examen. Nu au existat candidați eliminați pentru tentativă de fraudă.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, după ora 15.00.

Joi, 24.06.2021, la nivelul județului Sibiu, elevii vor susține proba scrisă la Matematică, în 79 centre de examen.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 29 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 30 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 4 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zece migranți ascunși în TIR-uri, depistați în ultimele 24 de ore, la frontiera cu Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul punctelor de trecere a frontierei Vărșand și  Nădlac II au depistat zece cetăţeni din Siria, Pakistan şi Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în trei automarfare încărcate cu diverse bunuri. Azi dimineață, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărșand, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro