Sibienii si-au petrecut weekendul la Zoo Sibiu

Hila Ovidiu

A fost un weekend plin pentru cei de la Zoo Sibiu. aproape 3 mii de oameni le-au trecut pragul in doar doua zile scosi afara din case de vremea care aduce mai mult a primavara decat a mijloc de iarna.

Aproape 3 mii de sibieni au profitat de vremea frumoasa din weekend si au iesit la plimbare in aer liber. Acestia au ales ca destinatie de relaxare Gradina Zoologica din Sibiu. Au trecut pragul gradinii in cele doua zile de weekend aproape 2000 de adulti si in jur de 900 de copii. Vizitatorii nu au regretat insa nicio clipa destinatia aleasa. Gradina Zoologica din Sibiu se intinde pe cateva zeci de hectare si adaposteste peste 250 de amnimale din 63 de specii. Vorbim aici despre maimute, ursi, lei, lupi, tigri, mistreti, jaguari, cerbi, lame, bivoli, ponei caprioare, pasari si reptile. Anual numarul viztitatorilor Gradinii de la Sibiu se apropie de 300 de mii de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 tineri risca dosar penal pentru taiere ilegala de arbori

2 tineri risca dosar penal fiind banuiti de faptul ca ar fi taiat ilegal 8 salcami. Anchetatorii spun ca cei doi barbati au fugit de la locul faptei la momentul la care au auzit o masina apropiinduse de ei. Politistii incearca acum sa faca lumina in acest caz. Misiune grea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro