Sibienii nu primesc inapoi taxa de poluare

Hila Ovidiu

Din cei aproape 1.600 de sibieni care au depus cerere pentru restituirea taxei de poluare, doar 350 au primit banii inapoi. In plus, de la 1 ianuarie pana in prezent alte 1.500 de autoturisme au fost inmatriculate iar proprietarii lor au achitat celebra taxa de mediu.

Tot mai multi sibieni prind curaj si isi cer inapoi banii dati la Finante pentru taxa de poluare. Insa prea putini au noroc si primesc acesti bani. Astfel, de cand au aflat ca au posibilitatea de a depune cererea de recalculare si restituire a taxei, peste peste 1.600 de sibieni s-au gandit sa-si incerce norocul. Insa, pana acum, putin peste 300 de persoane si-au recuperat banii. Cei care nu si-au primit taxa de poluare inapoi sub nicio forma, au recurs la instantele de judecata. Si instanta le-a dat castig de cauza majoritatii sibienilor care au dechis proces pentru restituirea taxei de poluare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avocatul Poporului, din nou la Sibiu

Pentru a patra oara in acest an, reprerzentantii Avocatului Poporului vin sa stea de vorba cu sibienii. Intalnirea va avea loc joi incepand cu ora 10. La fiecare intalnire de la Sibiu zeci de oameni au stat ore in sir la coada pentru a le cere un sfat specialistilor. Cei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro