Sibienii isi pot achita taxele si impozitele pentru 2017 incepand de luni

Hila Ovidiu

De luni se pot plati impozitele si taxele pentru anul 2017. Cei care isi achita darile catre stat pana in 31 martie beneficiaza de o reducere a impozitului de 10%.

De luni Directia Fiscala din cadrul primariei incepe colectarea taxelor si impozitelor aferente anului 2017 pentru masini, imobile si terenuri. Cei care platesc impozitul integral beneficiaza de o bonificatie de 10% din valoarea impozitului. Atentie insa! Plata trebuie facuta pana in 31 martie. Anul trecut 65 de mii de sibieni au platit cu 10% mai putin.

Pentru a evita cozile de la ghisee sibienii trebuie sa stie ca platile se pot face si on-line prin intermediul unui cont care se face pe site-ul primariei. Plata taxelor si impozitelor se poate face si prin mandat postal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a cerut arest preventiv pentru barbatul care si-a ucis sotia si fiica

Barbatul care si-a ucis sotia si si-a aruncat fiica in fantana in ziua de Craciun a scapat cu bine din spital insa nu si din mana oamenilor legii. A fost retinut pentru 24 de ore iar anchetatorii cer arestarea preventiva a acestuia. Barbatul care, prin gestul sau a cutremurat intreaga […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro