Si tu poti deveni politist!

Hila Ovidiu

Se cauta viitori politisti! Pentru a atrage cat mai multi candidati de anul acesta s-a renuntat la limita de varsta asa ca oricine are conditie fizica isi poate depune dosarul si chiar poate obine un post in scolile MAI. Sibienii care doresc sa se inscrie, o pot face la Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Sibiu.

pol

Structurile din subornidea MAI au inceput campania de recrutare de viitori studenti pentru scolile proprii. Cei care viseaza sa devina politisti au de ales intre scolile din Bucuresti, Campina sau Cluj-Napoca. Trebuie mentionat faptul ca din acest an limita de varsta nu mai este obligatorie asa ca orice persoana care are o conditie fizica buna poate obtine un loc la Academie. Viitorii politisti trebuie sa aiba cetatenie romana si domiciliul in tara, sa fi absolvit liceul cu diploma de bacalaureat, sa fie buni cunoscatori de limba romana, sa cunoasca la nivel mediu o limba straina si bineinteles sa nu fi avut antecedente penale.
Sibienii interesati sa se inscrie o pot face la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Politie al judetului. La Academia din Bucuresti se ofera 100 de locuri pentru specializarea Drept si 250 pentru Ordine si siguranta publica. La CampinaScoala de Agenti de Politie ofera 505 locuri iar Scoala de Agenti de la Cluj ofera 125 de locuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 600 de participanti selectati pentru angajare

Au fost mai multe locuri de munca decat participanti la Bursa generala a locurilor de munca ce a avut loc vineri la Sibiu si Medias. Cei aflati in cautarea unui job au avut de ales din mai bine de 1300 de oferte. S-au prezentat la bursa aproximativ 1100 de candidati. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro