Si-au facut fantana in curte pentru a nu mai plati apa

Hila Ovidiu

Pretul tot mai mare la utilitati ii determina pe unii sibieni faca tot posibiliul pentru a se gospodarii singuri. Asa ca, s-au apucat sa isi sape fantani in ograda pentru a nu mai nevoiti sa plateasca factura la apa.

Saracia si neajusurile ii imping pe romani sa gaseasca solutii pentru a supravietui. In Cartierul Tiglari, l-am gasit pe nenea Costache sapand la o fantana. Desi a ajuns la 4 metri, sibianul este suparat ca inca nu dat de apa. Chiar si asa, barbatul nu isi pierde speranta si sapa mai departe. Pentru ca au fost deja sapati 2 metri de la baza pamantului si crede ca n-ar mai trebui sa sape asa mult, sibianul s-a gandit sa isi faca fantana in pivnita. El nu se grabeste si spune ca  sa o termine, in timp. Asta pentru ca sapatul in pamant nu e asa costisitor cat burlanele care vin ulterior introduse in groapa. Un burlan cu diametrul de 1 m pe 80 de cm, costa 110 lei. Daca ar avea apa din fantana, nenea Costache si-ar putea scoate investitia in aproximativ 5 ani, apoi nu va mai fi nevoit sa plateasca nici o factura de apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avem marfa, dar nu si clienti

Vremea s-a incalzit,  comerciantii au invadat piata Cibin cu legume dar, cumparatori tot nu sunt. Oltenii spun ca au tinut zarzavaturile ingropate in pamanat iar acum le-au scos la vanzare pentru ca s-au terminat banii. De la piata Cibin puteti cumpara in aceasta perioada, salta verde la pretul de 2 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro