Sensuri de circulatie schimbate

Hila Ovidiu

Atentie soferi!!! Din weekendul tocmai incheiat s-au schimbat sensurile de circulatie pe strazile Bastionului, Mitropoliei si Lupas. De asemenea a au fost montate semafoare pe Andrei Saguna.

Atentie soiferi!!! Sensurile de circulatie pe strazile Bastionului si Mitropoliei au suferit modificari. Mai exact, au fost inversate. Schimbarea a avut loc in weekendul trecut. Pentru a evita neplacerile in trafic, sau chiar accidentele se recomanda prudenta si bineinteles respectarea indicatoarelor amplasate. Mai exact modificarea de sens prevede intrarea de pe Saguna pe strada Bastionului si iesirea pe Mitropoliei nu invers cum era pana acum. Astfel, cei care spre exemplu vor sa ajunga pe Mitropoliei vor trebui sa vina de pe Saguna, sa intre pe Bastionului, sa treaca pe strada Lupas iar mai apoi sa ajunga la destinatie.Atentie sporita si la Andrei Saguna. Aici au fost montate semafoare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reclamat de nevasta pentru acte de violenta

Arestat pentru ca si-a batut nevasta. Vorbim despre un talmacean pe numele caruia a fost emis un mandat de retinere pentru 29 de zile. Barbatul a ajuns pe mana oamenilor legii dupa ce victima, sotia acestuia a depus plangere la Politie. Va plati pentru agresivitatea de care a dat dovada […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro