SEBES – Intensificarea campaniei de vaccinare în Municipiul Sebeș

stiri redactie

Direcția de Sănătate Publică Alba în colaborare cu Municipiul Sebeș organizează, în perioada 14-16 mai 2021maratonul de vaccinare împotriva SARS-COV-2. Vaccinarea va avea loc în cadrul Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități, cu sediul în Sebeș, bulevardul Lucian Blaga, numărul 45, județul Alba, în intervalul orar 08.00-20.00, fără o programare prealabilă în platforma națională de vaccinare.

Totodată, aducem la cunoștința cetățenilor că în cadrul  maratonului  de vaccinare  este utilizat  tipul de vaccin Pfizer. Minorii care au împlinit vârsta de 16 ani se pot vaccina în cadrul maratonului organizat, condiția fiind aceea de fi însoțiți de un părinte sau un  reprezentant legal. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - ACȚIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR DE PROTECȚIE SANITARĂ, PE RAZA JUDEȚULUI SIBIU

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. La data de 10 mai a.c., în jurul orei 18,00, în fața unui imobil de pe strada Târnăvioara, polițiștii din cadrul Poliției […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro