Se realizaeaza registrul persoanelor impozabile care aplica tva-ul la incasare

Hila Ovidiu

Cei care nu si-au depus inca notificarea privind aplicarea sistemului tva la incasare trebuie sa si-o depuna pana la data de 10 decembrie. vorbim despre agentii economici care au realizat venituri sub plafonul de 2.250.000 lei. Daca nu il vor depune acestia vor fi trecuti automat in registrul persoanelor impozabile care aplica sistemul de tva la incasare.

Directia de Finante Publice Sibiu incearca sa construiasca Registrul persoanelor impozabile care aplica sistemul de tva la incasare. Vorbim aici despre contribuabilii inregistrati in scopuri de tva care in perioada cuprinsa intre 1 octombrie 2011 si 30 septembrie 3012 au avut o cifra de afaceri mai mica de 2.250.000lei. conform Codului Fiscal acestia trebuiau sa depuna pana in 25 octombrie formularul 097, adica notificarea privind aplicarea tva-ului la incasare. Cei care nu-si vor depune formularele pana la data de 10 decembrie vor fi automat trecuti in registru. Verificarea de catre organele fiscale se va face pe baza informatiilor oferite prin intermediul formularului 300 privind cifra de afaceri din deconturile de tva pentru perioada octombrie 2011-septembrie 2012. contribuabilii sunt insa rugati sa depuna pana la data de 10 decembrie formularele 300 restante. Cei care necesita informatii suplimentare se pot adresa birourilor de asistenta din cadrul administratiilor finantelor publice teritoriale sau la compartimentul finantelor Sibiu aflat la camera 401.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu primiti necunoscuti in casa!!!

Aveti grija pe cine bagati in casa!!! O batrana din Sibiu s-a trezit fara toti banii din portofel dupa ce a permis accesul in locuinta ei la doi necunoscuti. Politistii sunt acum pe urmele celor doi infractori. De necrezut. O batrana de 84 de ani a ramas fara o importanta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro