Se inchiriaza Nicolae Balcescu

Hila Ovidiu

Comerciantii pot inchiria domeniul public pentru a vinde produse specifice sarbatorii de Sfantul Valentin sau 1 si 8 martie. Cererile pot fi depuse incepand de luni. Sunt disponibile peste 200 de locuri cae pot fi ocupate de comercianti pe pietonala Nicolae Balcescu.

martieFebruarie e luna dragostei, martie e luna cadourilor pentru femei asa ca mai tot comerciantii din oras se pregatesc sa scoata profituri frumusele vanzand simboluri ale dragostei si primaverii. Pentru a ocupa insa domeniul public trebuie sa cotizeze mai intai pe la primarie. Pentru sarbatoarea Sfantului Valentin cererile de ocupare a domeniului public pot fi depuse chiar de luni. Este pusa la dispozitie o portiune din pietonala Nicolae Balcescu. La mare cautare in aceasta perioada vor fi florile, jucariile de plus si cadourile specifice indragostitilor. Pentru 1 si 8 martie depunerea cererilor se face de lunea viitoare. In zilele de 16 si 17 pot veni sa depuna cererile comerciantii din Sibiu iar in zilele de 18, 19 si 20 cei din alte judete. Vor fi disponibile 230 de locuri de cate 2 metri patrati fiecare. Anul trecut au fost emise 71 de avize pentru Valentine`s Day si 353 pentru 1 si 8 martie. Din inchirierea domeniului public pentru aceste sarbatori municipalitatea a castigat aproximativ 28 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Indemnizatia pentru somaj ar putea fi livrata pe card

Somerii si-ar putea primi in viitor indemnizatiile pe card. Sau cel putin asa prevede un proiect strategic implementat de ANOFM. La acesta participa 43 de agentii judetene din tara. Proiectul este implementat de catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de munca in colaborare cu o societate comerciala specializata in astfel […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro