Se închide apa pe mai multe străzi din Sibiu

Hila Ovidiu

Mai multe străzi din Sibiu vor fi decuplate, joi, de la sistemul de alimentare cu apă potabilă a oraşului pentru a permite  lucrărille de cuplare a rețelei de apă de pe strada Ciocârliei.

Societatea Apă Canal Sibiu anunţă că, pentru efectuarea unei lucrări de cuplare a rețelei noi de apă pe strada Ciocârliei, în data de joi, între orele 8,00-16,00,  se va întrerupe furnizarea apei potabile în perimetrul delimitat de străzile: Lupeni – Vulcan – Reșița – Crinilor.

”Apă Canal” SA va pune la dispoziția consumatorilor o autospecială cu apă menajeră care va staționa la intersecția străzilor Lupeni/Crinilor.    Rugăm abonaţii să-şi asigure rezerva de apă.

Lucrările sunt executate de către SC GEIGER TRANSILVANIA SRL în cadrul proiectului Pachet străzi cartier Lupeni – Gușterița, finanțat de către Primăria Municipiului Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calendarul Zilei de 10 noiembrie

1493 – S-a născut Paracelsus (Theophrastus Bombastus von Hohenheim), alchimist, medic si filosof elveţian, una dintre cele mai pitoresti figuri ale Renasterii, precursor al iatrochimiei prin folosirea, în tratamentul bolilor, a unor medicamente realizate prin sinteza chimica (m.24.09.1541). 1759 – S–a născut dramaturgul, poetul, prozatorul, esteticianul şi istoricul german Friedrich […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro