Se fac angajari!

Hila Ovidiu

Apropae 100 de agenti economici din judet au scos spre ocupare o noua tura de posturi vacante. Sunt puse la bataie peste 2 mii de oferte de angajare atat pentru cei cu studii medii cat si pentru cei cu scoli superioare.

Dupa o scadere usoara a ofertelor de angajre, in aceasta saptaman numarul posturilor disponibile pentru cei care doresc un loc de munca a crescut considerabil. In judetul nostru la momentul de fata sunt  puse la bataie peste 2 mii de locuri de munca vacante oferite de aproximativ 100 de angajatori. La mare cautare, cu peste 10 posturi disponibile sunt cei care doresc sa se angajeze ca  ajutor de ospatar,   ambalator manual, asfaltator, asamblator-montator articole marochinarie,  bucatar, casier,   confectioner articole din piele si înlocuitori, confectioner-asamblor articole din textile, economist în economie generala,  croitor-confectioner îmbracaminte dupa comanda, dulgher, electrician in constructii, excavatorist pentru excavatoare cu rotor de mare capacitate, încarcator-descarcator, finisor terasamente ,   instalator apa, canal, îngrijitoare la unitati de ocrotire sociala si sanitara, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, lucrator comercial, lacatus mecanic, lucrator operativ pentru autocompactoare, magaziner, operator confectioner industrial îmbracaminte din tesaturi, tricotaje, materiale sintetice, montator subansamble, marochiner-confectioner marochinarie, dupa comanda, muncitor necalificat, operator introducere, validare si prelucrare date, operator la masini-unelte semiautomate si automate, operator la masini-unelte cu comanda numerica, operator montaj linii automate, organizator activitati turistice, pavator, sofer, vânzator, tehnician-operator la roboti industriali, zidar si zugrav. Printre cei cu studii superioare angajatorii din judet cauta persoane dornice sa lucreze ca analist cumparari, asistent manager, consilier juridic, contabil, director, expert in achizitii publice, ingineri pe diferite ramuri, manager, medic vederinar, proiectant, programator sau sef de serviciu. Tot in judetul nostru mai sunt disponibile posturi pentru cei care vor sa isi desfasoare activitatea ca agent de securitate, consultant furnizori, asistent medical, barman, brancardier, brutar, cartonagist, controlor de calitate, ingrijitor de animale salbatice captive, electromecanic, fochist, personal de curatenie, ingrijitor de cladiri sau referent resurse umane. Se mai cauta tineri dornici sa se angajeze ca lucrator in bucatarie, manipulant de marfuri, mecanic de utilaj, manevrant de vagoane, operator de interviu, organizator prestari servicii, ospatar, salvator la strand, sef de tren sau pompier.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Functia de director nu este pentru oricine!

Examenul scris pentru posturile de directori si directori adjunci in unitatile de invatamant din Sibiu le-a cam dat batai de cap candidatilor. Doar 167 dintre cei care au concurat au reusit sa obtina nota de trecere. Cel mai dificil va fi in unitatile de invatamant unde a candidat o singura […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro