Se dau indemnizatiile pentru votari

Hila Ovidiu

Si-au facut treaba, iar acum vor fi rasplatiti pentru eforturile depuse. In zilele de 26 si 27 iunie municipalitatea va efectua platile pentru membrii sectiilor de votare. Aproximativ 1200 de oameni vor primi cate 85 de lei pentru o zi lucrata in perioada alegerilor din 10 iunie.

Dupa ce au muncit intre 3 si 5 zile pentru organizarea alegerilor locale ce au avut loc in 10 iunie membrii sectiilor de votare isi vor primi si banii pentru munca prestata. Astfel timp de doua zile acestia isi vor putea ridica remuneratia in functie de numarul sectiei de votare la care au activat. Plata se va efectua in cele doua zile la ghiseele Directiei Fiscale de la sediul Primariei din Piata Mare intre orele 9.00 si 15.00. in 26 iunie isi vor primi banii cei care au lucrat pentru sectiile numerotate de la 1 pana la 51 iar in ziua urmatoare isi vor ridica sumele aferente cei care si-au desfasurat activitatea in sectiile numerotate de la 52 si pana la 106. Plata indemnizatiilor celor care au lucrat pentru alegeri scoate din visteria locala aproximativ 400 de mii de lei. Astfel, fiecare persoana care a prestat pentru sectiile de votare va primi cate 85 de lei pentru fiecare zi de lucru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Minor disparut de la lucru

Politistii sibieni sunt in cautarea unui copil de 15 ani, care a disparut de la stana la care lucra, situata pe raza localitatii Casolt, inca din data de 13 iunie. Oamenii legii fac apel catre sibienii care l-au vazut pe baiat sa anunte politia. Politistii cer ajutorul sibienilor pentru gasirea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro