Se circula pe 9 Mai

Hila Ovidiu

Strada 9 mai a fost de vineri redata oficial traficului. Este cea de-a patra mare artera modernizata din Orasul de Jos. Lucrarile au durat un an si jumatate si au costat aproape 2,8 milioane fara tva.

22.08 strada 9 mai acop4 strazi au fost modernizate in ultimii 2 ani in Orasul de Jos prin fonduri structurale. Este vorba despre Faurului, Ocnei, Turnului si mai nou 9 Mai. Strada a devenit circulabila de vineri. Valoarea totala a proiectului pe fonduri europene a fost de peste 7,2 milioane de lei. din suma totala aproape 5,5 milioane sunt fonduri nerambursabile. Reabilitarea strazii 9 Mai a costat aproape 2,8 milioane fara tva. Contractul a fost semnat pentru o perioada de 18 luni. S-a semnat in martie anul trecut si a prevazut amenajarea retelei de transport a apei, o noua retea de distributie apa potabila, una de canalizare menajera, un nou sistem de colectare si evacuare a apelor pluviale, modernizarea structurii rutiere, amenajarea de locuri de parcare si modernizarea iluminatului public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie soferi!!!

La vreme ploioasa se stie ca si soferii trebuie sa fie mai atenti in trafic. Politistii rutieri dau cateva sfaturi tuturor celor care in acest weekend vor urca la volan. Prudenta este cuvantul de ordine. Cuvantul de ordine pe vreme ploioasa sau vant puternic este prudenta indiferent ca sunteti in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro