Se cauta voluntari pentru CIT

Municipalitatea sibiana este in cautare de tineri dornici sa faca voluntariat la Centrul de Informatii pentru Turisti. Cei interesati isi pot depune candidatura pana in 7 iunie.

De cand a fost Capitala Culturala numarul turistilor care au ajuns in Sibiu a fost in continua crestere de la an la an. Anul acesta orasul de pe Cibin este in atentia turistilor mai mult ca niciodata. Pe de-o parte a fost Summitul UE iar pe de alta parte este faptul ca intregul an judetul nostru este Regiune Gastronomica Europeana. Numarul mare de turisti i-a facut pe reprezentantii municipalitatii sa caute solutii pentru suplimetarea personalului de la Centrul de Informatii pentru Turisti. Asa ca la momentul de fata se cauta voluntari.

Printre viitorii voluntari se cauta vorbitori de engleza, germana, spaniola sau franceza. Norocosii care vor fi selectati isi vor desfasura activitatea in perioada iunie-septemrie iar la final vor primi un certificat de voluntariat care sa le ateste colaborarea cu municipalitatea sibiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben de vreme rea

Dupa doua zile insorite precipitatiile revin in forta! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea, valabil pana in 1 iunie! Atentionarea meteo vizeaza mai bine de jumatate din teritoriul tarii. Primul avertisment meteo a fost emis pentru perioada 28 mai ora 14.00 urmand sa fie valabil pana in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro