Se cauta inspectori scolari

Hila Ovidiu

Inspectoratul scolar organizeaza concurs pentru ocuparea posturilor de inspectori scolari pe diferite discipline. 10 posturi sunt cu norma intreaga iar celelalte cu jumatate de norma. Dosarele se pot depune pana in data de 8 mai.

isjLa concurs se pot inscrie cadrele didactice care au absolvit studii superioare, au diploma de licenta sau master pentru ciclul Bologna, sunt dascali titulari, au primit calificativul “foarte bine” in ultimii 5 ani si nu au fost sanctionati disciplinar, nu au condamnari penale, sunt apti din punct de vedere medical si sunt membri ai Corpului national de experti in management educational. Cu norma intreaga se cauta inspectori pentru educatie timpurie si pentru monitorizarea programelor privind accesul la educatie, inspectori pentru invatamantul special, inspectori pentru invatamantul primar, inspectori pentru minoritatile nationale, inspectori pe limba romana, pe limbi moderne, pe matematica, pe dezvoltarea resurselor umane , pentru proiecte educationale si informatica dar si pentru management institutional, managementul resurselor umane si educatie permanenta si activitati extrascolare. Cu jumatate de norma sunt posturi de inspector pentru minoritatea rroma, invatamant profesiona, educatie fizica, sport, religie, arte, geografie, stiinte socio-umane si istorie sau invatamant particular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua internationala a securitatii si sanatatii in munca

La 28 aprilie pe intreg mapamondul se sarbatoreste Ziua internationala a securitatii si sanatatii in munca. Evenimentul a fost marcat si la Sibiu. Cei de la ITM au organizat actiuni in intreg judetul. Actiunile din acest an au fost canalizate cultura nationala de securitate si sanatate in munca. In Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro