Se cauta „capsunari”

Hila Ovidiu

Angajatorii spanioli revin in Romania pentru a cauta muncitori in agricultura. Vizati sunt cei care vor sa munceasca la culesul capsunilor. Contractul se va derula incepand cu jumatatea lunii februarie a anului viitor.

Sunt cautate persoane cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani, apte pentru munca la camp, care sa lucreze la recoltarea capsunilor pe parcursul anului viitor. Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni si cel mai probabil romanii selectati vor incepe munca de la jumatatea lunii februarie a anului viitor. Se va munci 39 de ore pe saptamana, impartite in 6 zile. Ultima zi a saptamanii este pentru odihna insa aceasta nu trebuie sa fie neaparat duminica. Ca salarizare se ofera 6,5 euro brut pe zi. Angajatul trebuie sa plateasca un impozit pe venit de 2 la suta si asigurarea sociala in valoare de 113 euro. Cazarea poate fi oferita de catre angajator contra sumei de 1,6 euro pe zi . Sibienii interesati isi pot depune dosarele la Serviciul Euress din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trisezi centura, pacalesti viata

Politia Romana lanseaza o noua campanie de constientizare in domeniul rutier. Intitulata „Supravietuitorii-Trisezi centura, pacalesti viata”, actiunea are ca scop constientizarea populatiei cu privire la importanta purtarii centurii de siguranta in trafic. Politistii rutieri spun ca au hotarat sa demareze aceasta campanie dupa ce au constatat ca in majoritatea accidentelor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro