Scapati de mobilierul inutil! Din 1 pana in 5 octombrie se colecteaza deseurile voluminoase!

Hila Ovidiu

Aveti mobilier care nu va mai trebuie? Saptamana viitoare este momentul sa scapati de el! Din 1 si pana in 5 octombrie se face colectare gratuita a deseurilor voluminoase.

Atentie insa! Deseureile nu pot fi aruncate in strada oricum ci dupa un program bine stabilit. Spre exemplu, locuitorii cartierului Hipodrom o pot face doar in data de 1 octombrie. O zi mai tarziu este randul cartierelor Vasile Aaron, Broscarie, Gusterita si Lazaret. In 3 octombrie sunt programate cartierele Turnisor si Tiglari iar vineri, 5 octombrie, in ultima zi de colectare a deseurilor voluminoase, sunt programate cartierele Strand si Valea Aurie. Cei din zona de case trebuie sa scoata aceste deseuri doar in ziua in care este programata ridicarea gunoiului rezidual pe strada lor.

Sibienii se pot debarasa in aceasta campanie de mobilierul de gradina care nu le mai trebuie, mobilierul de locuinta, jucarii de mari dimeniuni, elemente de stolerie, obiecte de mari dimensiuni destinate recreerii sau obiecte textile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

HR-ii din judet in cautare de noi angajati pentru firmele pe care le reprezinta

Aproape 1400 de locuri de munca sunt disponibile la momentul de fata in tot judetul Sibiu. Agentii economici ar vrea sa angajeze insa nu mai prea au pe cine. Lipsa fortei de munca din tara noastra se datoreaza exodului populatiei din ultimii 10 ani. La nivel national statisticile arata ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro