Scandal intre ciobani

Hila Ovidiu

Doi tineri care se aflau cu oile la pascut s-au incaierat apoi unul dintre ei i-a furat hainele, celuilalt. Cazul a ajuns la urechile politistilor care au demarat o ancheta.

Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu a fost sesizat de catre un cetatean domiciliat in comuna Nocrich despre  faptul  ca ciobanul sau, a fost deposedat prin acte de violenta de catre alt  cioban la o alta stana invecinata, de un topor si mai multe bunuri personale. Anchetatorii spun ca  vinovat ar fi un minor in varsta de 15 ani, care a intrat in coliba improvizata a celuilalt cioban in varsta de 23 ani, si pe care l-a agresat.  Dupa care batut, minorul l-a deposedat de o pereche de blue jeans si un topor.  Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incepe modernizarea strazii Faurului

Mai bine de un milion de lei. Atat va costa reabilitarea si modernizarea strazii Faurului. Contractul pentru lucrari a fost semnat joi dimineata. Joi 17 mai a fost semnat si contractul de lucrari pentru strada Faurului. Acesta este unul dintre proiectele depuse de catre municipalitate in cadrul POR 2007-2013 si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro