Scandal in crasma

Hila Ovidiu

Risca sa ajunga dupa gratii chiar inainte de sarbatori. Vorbim despre 5 rasinareni retinuti de politisti dupa ce s-au luat la bataie intr-un bar. Unul dintre cei 5 barbati a fost ranit si a ajuns la spital.

5 rasinareni au fost retinuti de politisti dupa ce s-au incaierat intr-un magazin din localitate. Barbatii au varste cuprinse intre 17 si 33 de ani si sunt acuzati de  tulburarea linistii publice, incaierare, loviri si alte violente. Politistii spun ca au fost somati sa intervina in jurul prei 01.20 noaptea in cazul unei altercatii produse pe fondul consumului de alcool intr-o societate comerciala. Practic tinerii s-au luat la cearta iar de aici si pana la a-si imparti unul altuia pumni in stanga si in dreapta nu a mai fost decat un singur pas. Cel mai “sifonat” din incaierare a iesit un tanar de 21 de ani care, ranit fiind a fost transportat la spital. I-au fost pansate ranile si a fost lasat sa plece. Tanarul nu a ajuns insa acasa ci la politie pentru a da declaratie. In cursul acestei zile cei 5 vlajgani au ajuns in fata Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu cu propunere de arestare preventiva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zaharul, cel mai cautat aliment de catre pensionarii sibieni

Pensionarii sibieni si-au facut provizii alimentare pentru iarna. De la magazinul de tip economat al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor s-au vandut 12 tone de alimente. Cel mai cautat produs de baza a fost zaharul. De cate ori vin sa isi plateasca ratele la creditele luate de la CARP […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro