Scandal „din dragoste” la Dumbraveni

Hila Ovidiu

Dragoste cu nabadai la Dumbraveni. Un barbat a fost arestat si alti 2 sunt sub control judiciar dupa ce s-au luat la harta pornind la relatia de concubinaj pe care o au copiii lor. Cei 3 au patruns in curtea victimelor, i-au agresat pe acestia si au distrus mai multe geamuri.

geam spart 3 barbati din Dumbraveni au ajuns pe mana politistilor dupa ce au fost implicati intr-o altercatie. Cei trei au intrat in curtea unor cunostinte si au facut scandal pornind de la povestea de dragoste dintre copilul reclamantilor si al lor. Dupa ce au agresat 3 persoane si au spart niste geamuri scandalagiii s-au retras. Victimele au mers insa direct la politie unde au depus plangere impotriva agresorilor. Cei 3 barbati aflat in atentia politistilor au varste cuprinse intre 20 si 26 de ani. Unul dintre barbati a fost retinut de catre politisti. Barbatul arestat preventiv va sta dupa gratii cel putin 30 de zile iar cei doi aflati sub control judiciar vor da cu subsemnatul la politie timp de 60 de zile. Cei trei sunt acuzati de lovire, violare de domiciliu si tulburarea linistii si ordinii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Si-a abuzat propriul copil!!!

Un barbat si-a abuzat sexual copilul de doar un an si 10 luni. Pedofilul a filmat scenele iar mai apoi le-a postat pe internet. Acesta a fost retinut si in cursul zilei a ajuns in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Barbatul a mai fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro