Sarbatoare de 1 Iunie

Hila Ovidiu

Muzica buna, piese de teatru si multe alte surprize. De asta au avut parte copiii ce au trecut pragul Bibliotecii Judetene Astra. Programul artistic a fost realizat special pentru a marca 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului.

Copiii care au trecut vineri pragul Bibliotecii Judetene Astra au avut parte de o surpriza de proportii. In cinstea zilei de 1 iunie Sectia pentru Copii si Tineret a institutiei de cultura a organizat ce-i drept, cu ajutorul altor copii, o petrecere de zile mari. Nu au lipsit dansul si muzica buna. Si pentru ca cei mici trebuie sa invete sa pretuiasca traditia romaneasca, spectatorii au avut parte si de muzica populara. Cei mici au cantat si au dansat ore in sir. Petrecerea a tinut cateva ore bune si a fost organizata pentru a marca asa cum se cuvine ziua copiiilor de pretutindeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Portilor Deschise la Ajofm

Cei care au trecut vineri pragul Agentiei Judetene pentru Ocuaprea Fortei de Munca au avut parte de o surpriza de proportii. Acestia au putut vizita intreaga institutie si au putut vedea efectiv cum se lucreaza acolo. De 1 iunie, Ajofm Sibiu a sarbatorit Ziua Portilor Deschise. Cei care au avut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro