Sanctionati pentru viteza excesiva

Hila Ovidiu

Politistii rutieri au dat in doar 12 ore amenzi de peste 36 de mii de lei. vizati au fost vitezomanii. 9 soferi au ramas fara permis!

inxTrebuie spus din capul locului ca actiunea avut un caracter preventiv. Si asta pentru ca cele mai multe accidente din judetul nostru se petrec din cazua vitezei excesive sau neadaptate la conditiile meteorutiere. In incercarea de a preveni astfel de nenorociri oamenii legii au iesit in strada cu toate aparatele radar din dotare. Actiunea a fost realizata in colaborare cu politistii rutieri din Alba si Brasov. S-au dat aproape 300 de amenzi iar 9 soferi au ramas fara permis de conducere dupa ce au calcat prea tare pedala de acceleratie sau au consumat alcool inainte de a urca la volan. 170 dintre sanctiuni au fost aplicate numai pentru viteza excesiva. De la inceputul anului si pana acum din cazua vitezei au avut loc 68 de evenimente rutiere grave. 9 oameni si-au pierdut viata si alti 54 au suferit rani grave. Alte 81 de persoane au scapat ca prin minune cu rani superficiale dupa ce au fost implicate in accidente rutiere grave produse din cauza vitezei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Contractul colectiv? Un vis!!!

Contractul colectiv de munca e inca un vis in tara noastra. Majoritatea angajatorilor refuza sa le ofere angajatilor drepturile care li se cuvin. La Sibiu de exemplu din cele aproapre o mie de firme cu peste 21 de angajati controlate de inspectorii ITM doar o treime au aplicat corespunzator legea. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro