S-a turnat cimentul pe viaductul Kogalniceanu-Calea Surii Mici

Hila Ovidiu

Viaductul Mihail Kogalniceanu_Calea Surii Mici creste vazand cu ochii. Au fost deja turnate toate placile de beton iar acum se lucreaza la montarea parapetilor metalici. Constructorii spun ca lucrarea va fi data in folosinta cel mai probabil la finele acestui an.

viaduct-680x365Lucrarile la viaductul Kogalniceanu se extind de la o zi la alta. Cel mai probabil podul va fi gata la finele acestui an. In acest moment se intervine pentru amenajarea rampei dinspre Calea Surii Mici. In paralel se intervine pentru racordurile cu strazile adiacente. Viaductul Kogalniceanu-Calea Surii Mici este probabil cea mai mare lucrare de gen desfasurata in acest an in Sibiu. Contractul de lucrari a fost semnat in martie pe cand Klaus Johannis era inca primar si are o valoare de peste 28 de milioane de lei. Perioada de efectuarea lucrarilor conform contractului este de 22 de luni, cu o garantie de 5 ani. Viaductul va avea 400 de metri lungime, cate o banda pe fiecare sens de mers, trotuare pentru pietoni pe ambele parti, rampe pentru persoanele cu handicap si piste pentru biciclisti. Sub viaduct vor fi amenajate locuri de parcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Israelienii recruteaza forta de munca din tara noastra

Dupa medici, educatoare si postasi este randul lucratorilor din constructii sa ne paraseasca tara. Israelienii cauta forta de munca in tara noastra. Salariile pornesc de la 1500 de dolari. Prima conditie impusa de catre angajatori este ca viitorii angajati sa fie calificati in domeniu. Angajarile se fac prin intermediul ANOFM […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro