S-a stabilit tariful pentru loturile din Cartierul Tineretului

Hila Ovidiu

Peste 330 de lei. Atat platesc pentru un metru patrat de teren tinerii care vor sa devina proprietari pe pamantul de sub casele din Cartierul Tineretului. Pretul este similar cu cel din anii anteriori. Decizia de vanzare a terenurilor oferite initial in folosinta gratuita a fost data inca din 2010.

Ccei peste 400 de sibieni care au obtinut o bucata de pamant in Cartierul Tineretului si doresc sa si devina proprietari cu acte in regula a terenului de sub casa trebuie sa plateasca 332 de lei, fara tva. In hotararea de consiliu pe care reprezentantii municipalitatii au votat-o se arata ca suma este similara cu cea din anii anteriori. Tot in acelasi document se mai arat si faptul ca in ultimii doi ani nu au existat cereri de achizitionare a acestor terenuri. Cele 416 de loturi date in folosinta gratuita de catre primarie au cate 254, 264, 270, 291, 304, 336 si 440 de metri patrati.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paziti-va buzunarele!!!

Aveti mare grija ce bunuri lasati la vedere, in buzunare. Odata cu venirea verii hotii specializati pe furtul din buzunare si-au intrat serios in rol. La plimbare prin parc, in mijloacele de transport in comun, in piete sau super si hiper-marketuri, puteti deveni oricand victimele hotilor care va pot sustrage […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro