S-a deschis Targul National de Carte si Revista Religioasa

Hila Ovidiu

Sibiul s-a transformat pentru acest sfarsit de saptamana in Capitala Invataturilor Duhovnicesti. A inceput cea de-a XIV-a editie a Targului National de Carte si Revista Religioasa. Evenimentul are loc la Biblioteca Judeteana Astra.

tgSibiul s-a transformat incepand de joi de la pranz in Capitala Invataturilor Crestine. In cetatea Sfantului Ierarh Andrei Saguna are loc pana duminica cea de-a XIV-a editie a Targului National de Carte si revista Religioasa. La deschiderea oficiala au participat inalte fete bisericesti si reprezentanti ai autoritatilor locale. Editia din acest an aduce pe langa publicatii religioase si carti despre hrana sanatoasa, dezbateri pe teme duhovnicesti, lansari de carte si expozitii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multe furturi din locuinte

Atentie Sibieni!!! Iarna vine cu…furturi din locuinte!!! Politistii spun ca se asteapta la cresterea numarului de spargeri odata cu apropierea sezonului rece. Pentru a nu va lasa calcati de hoti, oamenii legii va sfatuiesc sa va asigurati locuintele cu incuietori rezistente si sisteme de alarma. Dincolo de montarea sistemelor de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro