S-a deschis Targul de Tara

Hila Ovidiu

De Sfanta Maria Mica s-a deschis prima editie a Targului de Tara. Proiectul are ca scop promovarea gastronomiei romanesti. In muzeul in aer liber, in cladirea nou construita producatorii traditionali isi pot vinde marfa si sunt invitati sa faca demonstratii culinare.

Targul a fost inaugurat tocmai in ziua de Sfanta Maria Mica. Si pentru ca tot e mare sarbatoare s-a facut slujba de sfintire a constructiei.La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai Asociatiei de Prietenie Ille et Vilaine, reprezentanti ai Consiliului Ille et Vilaine  si autoritati locale.Sincron cindrea doar cand zice de franta ca are bucataria in unesco si ca noi suntem pe acelasi drum. Targul de tara contine pe langa standurile unde producatorii locali vin sa isi vanda produsele si o bucatarie treaditionala unde familii cu traditie din judet vin sa gateasca diferite retete de cele mai multe ori uitate. Sambata au fost gatite scoverzi salistenesti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

El Camino de Santiago

Poate un film sa te motiveze in asa fel incat sa strabati pe jos mai bine de 900 de km? Asta au facut doi tineri din Sibiu dupa ce au urmarit pelicula cu Martin Sheen in roul principal. Filmul a fost catalizatorul pentru ca cei doi sa faca calatoria vietii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro