Romanii, buni la toate

Romanii se pricep la toate si sunt dispusi sa munceasca singuri pentru a economisi astfel un ban! Un studiu realizat de catre GfK arata ca 76 la suta dintre locuitorii tarii noastre prefera sa isi renoveze singuri locuintele sau, daca nu, macar sa zugraveasca singuri. Aceeasi statistica arata ca doar 24 la suta dintre romani apeleaza la un zugrav profesionist.

Mai mult, chiar si atunci cand aleg vopselurile folosite, romanii iau deciziile tot pe cont propriu sau, in cel mai bun caz, se consulta cu membrii familiei atunci cand cumpara de exemplu, lavabilele. Doar 10 la suta dintre cei chestionati aleg sa ceara si sfatul specialistului.

Acelasi studiu scoate la iveala si faptul ca romanii prefera albul si opteaza pentru cumparaturi din magazinele specializate pe bricolaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se fac recrutari pentru scolile de politie

Ministerul Afacerilor Interne are in permanenta nevoie de oameni noi in structurile sale asa ca scolile de politie din tara sunt in plina campanie de recrutare. Cei care vor sa studieze in unitatile din Campina si Cluj-Napoca se pot inscrie si la IPJ Sibiu. Inscrierile se fac la Sediul de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro