Risca sa ajunga dupa gratii pentru trafic de influenta

Hila Ovidiu

Seful uneia dintre cele mai mari scoli de soferi din oras este acuzat de luare de mita. Acesta a cerut bani de la doua persoane pentru a-si exercita o pretinsa influenta asupra examinatorilor.

Administratorul uneia dintre cele mai mari scoli de soferi din Sibiu a fost retinut pentru 24 de ore de catre politistii sibieni sub acuzatia de trafic de influenta. Barbatul este suspectat ca a cerut de la doua persoane, elevi ai scolii pe care o conduce sumele de 200 respectiv 400 de euro pentru a interveni pe langa examinatori ca scolarii sa obtina permisul de conducere. A fost organizat un flagrant in urma caruia barbatul a cazut in plasa oamenilor legii. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu l-au dus pe barbat in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Suspectul este cercetat penal pentru 4 infractiuni de trafic de influenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Carti de povesti pentru tinuturi de poveste

Biblioteca Astra lanseaza cam pania „Carti de Povesti pentru tinuturi de poveste”. Aceasta are ca scop strangerea de carti pentru locuitorii satului Hosman. Acolo urmeaza sa fie deschisa o biblioteca. Daca vreti o Romanie mai buna pentru copiii dumneavoastra nu ezitati sa donati cartile pe care nu le mai folositi. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro