Revine Art Butique

Hila Ovidiu

Art Butique revine mai in forta decat oricand. Au si de ce! Vorbim deja despre o editie jubiliara. Cei care vor sa participe la targul de hand made din iunie trebuie sa se inscrie cat mai curant. Atentie!!! locurile sunt limitate!!!

Deja celebrul targ de hand made are o traditie vasta la Sibiu si a ajuns la cea de-a zecea editie. Aceasta se va desfasura in primele zile ale lunii iunie. Cei care vor sa participe cu produse la acest targ trebuie sa se grabeasca sa se inscrie. Atentie insa!!! Locurile sunt limitate iar selectia este una foarte riguroasa. Cele 35 de posturi disponibile pot fi ocupate pana in data de 25 mai. Sunt acceptati creatorii care realizeaza design vestimentar, bijuterii, ceramica pictata, sticla pictata, lumanari parfumate, agende, jurnale felicitari si orice alt tip de obiecte creatie proprie. Persoanele interesate sa participe sunt rugate sa trimita un email pe adresa: office@artboutique.org, cu subiectul: „cerere inscriere  v.10” si minim 5 poze cu fiecare produs realizat, urmand sa primeasca spre completare un formular de inscriere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Portilor Deschise la Casa Luminii

Ziua portilor deschise la Casa Luminii. Aici invata atat cat pot 24 de copii cu deficiente neuro-psiho-motorii. Joi ei au primit vizita tinerilor din alte centre similare, au avut ocazia sa se joace si sa urmareasca filmulete. Casa Luminii este un centru dedicat special celor cu probleme neuro-psiho-motorii severe care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro