Reprezentantii Liceului Agricol in fata consilierilor locali

Hila Ovidiu

Dascalii de la Colegiul Agricol si-au spus doleantele joi in sedinta de Consiliu Local. Acestia au primit un raspuns si din partea viceprimarului cu atributii de primar Astrid Fodor. Cel mai probabil in perioada urmatoare vor fi purtate negocieri cu Biserica Evanghelica pentru ca liceul sa ramana in cladirea actuala.

30.04.2015 13:03Scandalul potenialei mutari a Colegiului Agricol izbucnit in urma cu o saptamana de zile, iar in cursul zilei de joi a ajuns pana in fata consilierilor locali. Reprezentantii liceului au venit cu mic cu mare pentru a sta fata in fata cu viceprimarul cu atributii de primar Astrid Fodor si membrii Consiliului local. Numai ca o parte dintre musafiri au fost insa lasati la usa. Suparati oamenii au asteptat pe hol dar si-au trimis in Sala de Consiliu cei mai de seama reprezentanti. Delegatii si-au prezentat doleantele.
Primele lamuriri, ba chiar si cateva promisiuni de mediere a conflictului au fost oferite chiar de catre Astrid Fodor. In situatia in care Liceul de Arte nu poate parasi cladirea actuala pana in anul 2017, Liceul Agricol ar putea ramane tot pana la acea data in cladire actuala daca isi da consimtamantul Biserica Evanghelica. Cel mai probabil primele negocieri vor avea loc in cursul saptamanii viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Maxy, vedeta de 1 mai

Cei care nu au avut biciclete si-au petrecut ziua de 1 Mai in Gradina Zoologica. Cea mai mare atractie a momentului este puiul de babuin care de azi are si un nume. A fost botezat Maxy. Cel mai mic locuitor al Gradinii Zoologice din Sibiu este un pui de babuin […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro