Reparatiile capitale la cladirea Serviciului de Ambulanta rescoase la licitatie

Hila Ovidiu

Consiliul Judetean, nevoit sa reia licitatiile pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare a cladirii Serviciului Public de Ambulanta. La licitatia organizata anterior nu s-a prezentat niciun operator economic.

Procedura de achizitie pentru lucrarile de reparatii capitale ale Serviciului de Ambulanta a fost deja relansata si se asteapta depunerea ofertelor. Acestea pot fi inaintate responsabililor de proiect pana la data de 7 iunie. Valoarea estimata a lucrarilor este de peste 1,5 milioane de lei fara TVA.

Cu acesti bani firma castigatoare a licitatiei trebuie sa se ocupe de izolarea termica a cladirii, reabilitarea incaperilor de birouri si a atelierului mecanic, reabilitarea retelelor de apa, canalizare energie termica si energie electrica.

Se doreste ca aceste lucrari sa fie finalizate pana la finele acestui ani.

Prima procedura de a chizitie a fost lansata luna trecuta insa niciun operator economic din judet sau din tara nu s-a aratat interesat de adjudecarea contractului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sfintii Constantin si Elena, cei asemuiti cu Apostolii

Crestinii i-au sarbatorit luni pe sfintii Constantin si Elena. De numele lor se leaga incetatenirea ortodoxiei si toate sarbatorile care amintesc de Sfanta Cruce. Sarbatoarea a fost prilej de petrecere pentru aproximativ 1,8 milioane de romani care poarta numele sfintilor sau derivate ale acestora. Chiar daca a fost zi de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro