Record de posturi vacante

Hila Ovidiu

Record de locuri de munca vacante in judet. Sunt disponibile pentru toti doritorii aproximativ 700 de posturi. La mare cautare printre angajatorii sibieni sunt persoanele cu studii medii.

Se mai cauta acoperitori de metale, agenti de securitate, trioteri, ambalatori manuali, analisti de calitate,  brancardieri, montatori articole de marochinarie, arhitecti de urbanism, bucatari, cameriste, designeri industriali, cameriste, cartonagisti, responsabili de functiune, casieri, dispeceri pentru centru de alarma, asamblori articole din textile, contabili, curieri,     montatori structuri metalice sau femei de serviciu. Agentii economici din judet mai angajeaza si electricieni, fierari, frezori, incarcatori-descarcatori,  lacatusi mecanici, igrijitoare in unitati de ocrotire sociala, instalatori, educatori, lucratori comerciali, magazineri, logisticieni, macelari si chiar manageri.  Tot in judetul nostru cei interesati se pot angaja ca vanzatori, texatori, tehnicieni, vanzatori, strungari, tamplari, stivuitoristi, soferi, referenti, specialisti achizitii, specialisti resurse umane, specialisti imbunatatire procese, receptioneri hotel, programatori, registratori, paznici, ospatari, proiectanti, muncitori necalificati sau montatori subansamble.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modificari de sens si restrictii de circulatie

Municipalitatea propune noi modificari la regimul de circulatie. Va puteti spune parerea cu privire la instituirea sensului dublu pe strada Steflesti. De asemenea, este bine de stiut faptul ca strada Miraslau a fost inchisa pentru lucrari din cursul zilei de joi. Soferii vor fi nevoiti sa foloseasca rutele ocolitoare. Cei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro