Record de imprumuturi

Hila Ovidiu

Sute de sibieni si-au asigurat trecerea peste sezonul rece, sau si-au umplut camara cu bani imprumutati de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Reprezentantii institutiei spun ca a fost cea mai aglomerata luna. Cel mai probabil un numar mare de cereri se va inregistra si in perioada urmatoare.

carpPentru a fi siguri ca au bani pentru plata facturilor la caldura sau pentru medicamente pensionarii sibieni au luat cu asalt Casa de Ajutor Reciproc. Aici si-au facut imprumuturi cu nemiluita. Sumele creditate pornesc de la 500 de lei si ajung pana la 10 mii de lei, plafonul maxim admis de casa. CARP este singura institutie bancara de la care se pot imprumuta si pensionarii. Celelalte institutii monetare pun accent pe potentialii factori de risc si evita sa dea imprumuturi sibienilor dupa o anumita varsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alimentele UE intarzie...

Peste 40 de mii de sibieni asteapta ajutoarele de la Uniunea Europeana. Acestea vor mai intarzia insa daca luam in considerare ca la acest moment abia sunt in curs de semnare contractele de furnizare a ajutoarelor alimentare. Anul acesta beneficiarii isi vor primi produsele ambalate in cutii de carton. Fiecare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro