Recesiune tehnica

Hila Ovidiu

E oficial. romania e din nou in recesiune tehnica. Tara noastra a inregistrtat cea mai mare scadere a produsului intern brut dintre toate statele membre UE. Datele au fost facute publice de catre Eurostat.

indxPotrivit datelor calculate la nivel european in trimestrul al doilea tara noastra a inregistrat cea mai mare scadere a PIB-ului dintre toate statele membre ale Uniuni. Este vorba de o scadere cu 1 la suta fata deprimul trimestru. Cei de la INS au fost nevoiti sa revizuiasca inscadere estimarile pib. Romania n-a mai fost in recesiune din 2008 cand a lovit criza. Nu suntem insa singurii pe minus. Si economia germanaa scazut in acest trimestru cu 0,2 puncte procentuale. Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut insa produsul intern brut a crescut cu 1,4 procente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tentativa de suicid

Un barbat din Sebes a fopst gassit de jandarmi in raul cibin dupa ce a incercat sa se sinucida. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri urgente si mai apoi la spitalul de Psihiatrie. Un barbat de 33 de ani din Sebes a incercat in cursul noptii trecute sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro