Razii de weekend

Atentie, soferi! Politistii rutieri nu au liber in minivacanta de Rusalii! Oamenii legii vor fi in teren cu efective marite si ii vor sanctiona pe toti cei certati cu legea.Vizati sunt in special iubitorii de spirtoase si  vitezomanii.

Actiunile oamenilor legii vin dupa ce s-a constatat ca principalele cauze de producere a accidentelor rutiere sunt viteza excesiva sau neadaptata conditiilor meteo si de carosabil si consumul de alcool la volan. Trist este ca, in ciuda eforturilor politistilor, in ultimii ani numarul soferilor care incalca legea si urca la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice a crescut vertiginos. Aproape ca nu este zi in care sa nu fie prins cu o alcoolemie peste limita legala.

Cei care pleaca la drum in aceasta perioada sunt sfatuiti sa circule cu prudenta, sa adapteze in permanent aviteza la conditiile meteo si de trafic si sa nu se angajeze in depasiri periculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Piata Cibin, prima din Romania care permite plata cu cardul la tarabe!

Premiera la Sibiu! Piata Cibin este prima zona agroalimentara din tara unde cumparatorii pot plati legumele si fructele cu ajutorul cardului. Noul sistem de plata a fost inaugurat vineri in prezenta primarului Astrid Fodor si a sefului de la Piete.  Incepand de vineri Piata Cibin este prima unitate agro-alimentara in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro