Raliul Sibiului, gata de start

Hila Ovidiu

Inca o competitie sportiva de amploare se pregateste sa ia startul in orasul de pe malurile Cibinului. Raliul Sibiului Romania este programat in perioada 19 – 21 iulie, si echipe prestigioase din intreaga Europa si-au anuntat deja prezenta. Pilotii vor avea de parcurs peste 200 de kilometri impartiti in 12 probe speciale.

Piloti de marca din lumea sporturilor cu motor vor fi in mai putin de doua saptamani orasul de pe malurile Cibinului, pentru editia din acest an a prestigiosului Raliu al Sibiului. Lucrarile de reabilitare ale traseelor probelor speciale ai inceput cu doua saptamani inainte de startul competitiei. Recunoscute pentru spectaculozitatea dar si pentru duritatea lor, probele speciale din Raliul Sibiului, etapa a 8-a din Intercontinental Rally Challenge si etapa a cincea din Campionatul National de Raliuri Dunlop, vor fi pregatite special pentru cei mai importanta editie din istoria raliului. Lucrarile au inceput cu celebra speciala Santa, o proba care va fi parcursa pe noapte vineri in prima zi a raliului si inca de doua ori sambata in configuratia Santa Max, o proba compusa din speciala Santa, o bucla de doi kilometri pe asfalt in urcare spre statiunea Paltinis si vechea proba Calugaru. Dupa Santa, urmeaza Dobarca si Crinti, celelalte doua probe programate vineri, 20 iulie, in prima zi a raliului. Speciala Gatu Berbecului, cea mai lunga a raliului, va intra si ea in programul de reabilitare pentru editia din 2012 a Raliului Sibiului Romania. Gatu Berbecului este cea mai lunga proba a raliului cu o lungime de 28,5 kilometri si va fi parcursa de doua ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Junii in Portugalia

Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului” este mesager al culturii traditionale romanesti in Portugalia. La invitaţia Institutului Cultural Roman din Lisabona, Junii  vor lua parte la evenimentul Festival ao Largo si vor evolua marti in fata Teatrului National São Carlos din Lisabona. Junii Sibiului vor reprezenta din nou Romania peste hotare. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro