Radare in cascada

Hila Ovidiu

Inca un weekend in care politistii rutieri vor fi in actiune. Acestia vor fi cu ochii pe vitezomani, pe cei care urca beti la volan, sau pe cei care nu acorda prioritate. De asemenea sunt anuntate si actiuni cu radare in cascada.

Atentie soferi! Nu incalcati regulile de circulatie daca vreti sa mai aveti permis de conducere. In acest weekend toti politistii rutieri vor fi la datorie. Vor avea loca actiuni in trafic atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii in orase si in afara acestora. Oamenii legii vor actiona in colaborare cu colegii din judetele limitrofe Sibiului. Politistii spun ca astfel de actiuni au ca scop combaterea fenomentului accidentogen prin constientizarea oamenilor cu privire la riscurile la care se expun si ii expun de asemenea si pe ceilalti pasageri ai autovehiculelor in conditiile in care sofeaza sub influenta bauturilor alcoolice, calca prea tare pedala de acceleratie, depasesc neregulamentar sau nu acorda prioritate la trecerile de pietoni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Furt din SC

Cercetat penal pentru furt calificat. Un barbat de 25 de ani din Sibiu a fost prins de catre agentii de paza ai unui hypermarket in timp ce incerca sa iasa din magazin cu mai multe produse furate. Acesta sustrasese cosmetice in valoare de peste 170 de lei. Aproape ca nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro