Proteste la vizita Ecaterinei Andronescu

Protestatarii sibieni s-au strans in fata sediului PSD vineri pentru as rotesta impotriva vizitei Ecaterinei Andronescu la Sibiu. Acestia ii reproseaza ministrului decaderea actuala a invatamantului romanesc.

Protestatarii s-au adunat in fata sediului PSD chiar inainte de ora 13.00 pentru a fi siguri ca vor fi acolo atunci cand Ecaterina Andronescu va sosi pentru conferinta pe care a sustinut-o la Sibiu. Protestatarii i-au reprosat sefei de la educatie ca a schimbat in timpul anului scolar calendarul examenelor dar si ca a modificat prin ordonanta modl in care se face titularizarea.

“Va vedem, interlopilor”, sau “90% dintre elevii liceelor de elita emigreaza, PSD stie de ce” au fost doar cateva dintre mesajele pe care protestatarii le-au scris pe pancarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

10 noi autobuze

10 noi autobuze vor fi puse in urmatoarele saptamani in circulatie pe traseele Tursib. Cele mai noi masini care ii vor transporta pe sibienisunt produse in tara noastra. Pretul unui singur autobuz a fost de aproximativ un milion de lei. Noile autobuze au o lungime de 12 metri, 3 usi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro