Propuneri pentru Agenda Comunitatii

Hila Ovidiu

Municipalitatea primeste propuneri din partea celor care doresc finantare pentru proiectele destinate Agendei Comunitatii. Proiectele se depun pana in 4 aprilie. Agenda Comunitatii are ca scop promovarea activitatilor menite sa dezvolte comunitatea locala. Este cel de-al doilea an consecutiv in care municipalitatea sibiana aloca fonduri pentru proiecte dedicate comunitatii. Pentru a primi insa finantare proiectele depuse trebuie sa se plieze pe cele 3 teme majore deja stabilite. Vorbim aici despre “Sibiu-oras inovativ si prosper”, “Sibiu-oras verde si responsabil” si “Sibiu-oras al comunitatilor”.
Suma totala alocata pentru acest an este de 500 de mii de lei insa deponentii proiectelor nu vor putea primi mai mult de 35 de mii de lei pentru fiecare proiect. Proiectele de anul trecut au fost orientate catre comunitate. Au fost proiecte dedicate seniorilor orasului, iubitorilor de muzica de chitara, biciclistilor. Au fost finantate si proiecte sociale cum sunt cele destinate autismului sau egalitatii de gen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Simulare de Bacalaureat

Aproximativ 4 mii de elevi au trecut luni prin emotiile simularilor de bacalaureat. Au sustinut proba la romana. Majoritatea examinatilor au iesit insa cu zambetul pe buze si au spus ca au rezolvat cam toate subiectele. Aproximativ 4 mii de elevi din clasele a XI-a si a XII-a au trecut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro