Procent ridicat la titularizare

Hila Ovidiu

Zeci de tineri care au sustinut examenul de titularizare si au depus contestatii dupa ce au aflat rezultatele si-au castigat dreptul de a merge din toamna la catedra. La nivel de judet procentul de promovabilitate este de 85,39 la suta. In 8 si 9 august viitorii dascali vor afla unde urmeaza sa fie repartizati.

S-au inscris pentru titularizare in acest an 438 de candidati. 64 dintre acestia au pierdut insa lupta pentru un post la catedra pentru ca nu au reusit sa obtina note mai mari de 5. 97 de candidati au trecut la limita examenul, cu note cuprinse intre 5 si 5.99. Lor li se adauga alti 57 de candidati care au luat examenul cu note cuprinse intre 6 si 6.99. Cei mai multi candidati, peste 100, au promovat examenul cu note cuprinse intre 7 si 7.99 in timp ce 78 dintre viitorii dascali au fost primit notre intre 8 si 8.99. 34 de candidati au avut note de pana in 9.99 si 5 viitori dascali din judet au obtinut nota maxima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Distractie la malul marii

Distractie de zile mari la malul marii. Zeci de mii de romani, printre care si sibieni au lasat weekendul trecut in urma vacarmul orasului si au mers sa se distreze la Mamaia. Oamenii au petrecut zi si noapte. Weekendul care tocmai s-a incheiat a fost plin de evenimente pentru cei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro