Problema cartierului dintre Sibiu si Cisnadie, dezbatuta la Prefectura

Hila Ovidiu

Prefectul Sibiului se implica in problema cartierului rasarit peste noapte la granita dintre Sibiu si Cisnadie. Lucian Radu i-a chemat pe toti cei implicati la dezbateri si le-a cerut solutii. Singurii care au avut ceva idei demne de pus in practica au fost politistii. Primarul Cisnadiei nici macar nu s-a prezentat personal. Institutia pe care o conduce a fost insa reprezentata de arhitectul sef al orasului.

Prefectul Sibiului si-a indreptat privirea spre nemultumirile celor care si-au cumparat locuinte la granita dintre Sibiu si Cisnadiei. La sediul Prefecturii a avut loc o sedinta de lucru la care au participat primarul Sibiului, presedintele Consiliului Judetean, viceprimarul Selimbarului, arhitectul Cisnadiei si reprezentanti ai politiei in incercarea de a se gasi solutii pentru viabilizarea traficului in zona. Cel putin teoretic se pare ca solutiile au fost deja gasite. Ramane insa doar ca partile implicate in aceasta dezbatere sa si puna umarul la treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Burse pentru scolari

Peste 7700 de scolari din Sibiu vor primi burse. Vorbim despre sume de bani alocate ca burse de merit, de invatatura sau burse sociale. Consilierii locali au aprobat proiectul de acordare a burselor insa spun ca sumele sunt mult mai mici comparativ cu cele alocate de alte judete ale tarii. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro