Primăria Sibiu închiriază 19 standuri pentru comercializarea de produse hand made și de artizanat în Piața Mică

Primăria Sibiu organizează în 16 martie, de la ora 11, o licitație publică în vederea închirierii a 19 standuri de vânzare și prezentare a produselor handmade și de artizanat pe domeniul public. Dintre acestea,18 standuri, în suprafață de 4 mp fiecare, suntsituate în Piața Mică, iar unul, sub forma unei căsuțe de lemn în suprafață de 12 mp, este amplasat pe aleea de acces în Gradina Zoologică.

Pentru standurile din Piața Mică prețul minim al chiriei lunare de la care vor porni ofertele este de 122 de lei, iar pentru spațiul de la Zoo chiria minimă lunară va porni de la 438 de lei.

Cei interesați pot obține caietul de sarcini șiformularele necesare până în data de 10 martie, ora 7.45 fie contra cost (50 lei)de la sediul Serviciul Public de Administrare a Domeniului  Public și  Privat al  Municipiului  Sibiu din  Piața Mică nr. 22, fie gratuit, descărcând online documentele necesare de pe următoarele link-uri:

https://spadpp.sibiu.ro/images/uploads/general/Documente_licitatie_Piata_Mica.pdfhttps://spadpp.sibiu.ro/images/uploads/general/Documente_licitatie_Zoo.pdf.

Ofertele se depun până  marți, 10 martie, ora 7.45 la registratura serviciului amintit, cu sediul în Piața Mică nr.22, de luni până joi, între orele 9-15, iar vineri în intervalul orar 9-12.30.

Licitația se va desfășura în data de 16 martie, în sala de consiliu a  sediului Primăriei Municipiului Sibiu din Piața Mare.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0269/213302.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

10 elemente comportamentale care trebuiesc urmate: Spălați-vă mâinile de multe ori; Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute; Nu vă atingeți ochii , nasul si gura cu mâinile; Acoperiți-vă gura și nasul daca stranutați sau tușiți; Nu luați medicamente antivirale si nici antibiotice decât în cazul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro