Primaria scoate posturi la concurs!

Hila Ovidiu

Primaria face angajari! Chiar in aceste zile au fost scoase la concurs 5 posturi. De la inceputul anului si pana in prezent municipalitatea a oferit spre ocupare aproximativ 10 pozitii vacante in diverse servicii.

Pentru postul de consilier superior la Biroul de Buget angajatorul solicita studii superioare, 9 ani vechime in munca si cunostinte de operare pe calculator. Dosarele pot fi depuse pana in data de 24 februarie. Proba de calculator si proba scrisa vor avea loc in 7 martie. Cei care trec cu bine de aceasta proba trebuie sa sustina si un interviu in data de 13 martie. Pentru postul de consilier asistent de la Servicul Autorizari in Constructii se solicita studii superioare in domeniul urbanismului sau arhitecturii si un an de experienta. Pentru postul de referent debutant in cadrul aceluiasi serviciu se solicita aceleasi studii insa nu este necesara experienta. Dosarele se pot depune pana in data de 21 februarie iar probele se vor tine in 5 si 8 martie. Pentru postul de consilier principal la serviciul de Coordonare Lucrari e solicita studii superioare in domeniul ingineriei, vechime de minim 5 ani in domeniu si permis de conducere. Pentru acest post inscrierile se pot face pana in data de 14 februarie iar proele se vor sustine in 26 februarie in cazul celor eliminatorii si in 1 martie in cazul probei finale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vantul a facut ravagii la Sibiu!

Codul galben de vant face ravagii la Sibiu. Bucati din acoperisul mai multor cladiri din oras s-au desprins si au cazut pe zonele pietonale. Din fericire nimeni nu a fost ranit. Vantul a facut pagube importante la Sibiu. In mai multe zone ale orasului au cazut fie bucati din acoperis […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro