Primaria face angajari

Hila Ovidiu

Municipalitatea sibiana face angajari. Sunt scoase la concurs zeci e posturi pentru politisti locali, consilieri sau chiar..instructori de fitness. Municipalitatea sibiana a tot facut angajari in ultimele luni. Numarul de posturi scoase la concurs este tot mai mare. Primele angajari se vor face in 21 decembrie. Se scot la concurs un post pentru spalatoreasa, unul pentru asistent social, un altul pentru bucatar si unul pentru psiholog debutant. Dosarele trebuie depuse pana in data de 18 decembrie.
Se cauta chiar si un instructor de fitness pentru Baia Populara. Pentru a castiga postul cei interesati trebuie sa dea mai intai o proba scrisa iar mai apoi un interviu. Prima proba eliminatorie este programata pentru data de 21 decembrie. Interviul este programat pentru data de 28 decembrie si in urma acestuia se va decide cine este viitorul angajat al Baii Populare.
Pentru luna ianuarie sunt programate concursuri pentru posturi de politisti locali. Doar unul dintre job-urile scoase la concurs necesita studii superioare. Celelalte 3 pot fi accesate si de catre persoane cu studii medii. Dosarele se pot depune pana la data de 8 ianuarie. Probele sportive, eliminatorii, se vor sustine in data de 18 ianuarie. Probele scrise sunt programate pentru 21 ianuarie. Tot in prima luna a anului viitor va fi concurs pentru un sef de serviciu care sa se ocupe de coordonarea asociatiilor de proprietari. Acesta trebuie sa aiba minim diploma de licenta. Va da o proba pe calculator, eliminatorie si o proba scrisa. Prima dintre ele va avea loc in 11 ianuarie iar cea de-a doua 3 zile mai tarziu. In aceleasi zile se vor sustine probele si pentru postul de consilier asistent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Crima in Bradu

Omor la Bradu. Un tanar si-a pierdut viata in urma unei altercatii. A fost injunghiat de un alt localnic. Cel din urma a fost adus in Sibiu pentru audieri. Cercetarile in acest caz continua! O crima oribila s-a produs la Bradu. Un barbat in varsta de 34 de ani si-a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro