Presedintii si membrii sectiilor de votare remunerati joi si vineri

Hila Ovidiu

Se dau banii pentru cei care au lucrat la Referendum. Joi si vineri presedintii si membrii sectiilor de votare isi pot ridica indemnizatiile.sumele se obtin de la Prefectura Sibiu de pe strada Andrei Saguna.

Incepand de joi Institutia Prefectului Sibiu plateste persoanele care au pus umarul la realizarea Referendumului din 29 iulie. Vorbim aici despre presedinti sectiilor de votare si despre membrii sectiilor. Acestia vor putea sa isi ridice indemnizatiile joi intre orele 9.00 si 15.00 iar vineri de la ora 9.00 si pana la ora 14.00. Sumele nu se aloca de cat de la parterul institutiei si numai in baza cartii de identitate. Cei care au lucrat de Referendum in judet isi pot ridica banii de la primariile locale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Problema mamicilor? Rezolvata!

Se extinde spitalul de Pediatrie. Acesta a fost mansardat pe corpurile C si D. reprezentantii municipalitatii pregatesc mansardarea corpului A.  Acesta urmeaza sa fie amenajat pentru mamicile care au copilasii internati aici. Spitalul de Pediatrie a fost extins prin mansardare. Lucrarile auinceput anul trecut in luna octombrie si s-au incheiat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro